HUAI-AN HARDWARE CO., LTD. е извозно ориентирана компанија снабдува Плови и термостатска стапица за пареа на светскиот пазар. Ние имаме сопствена фабрика се наоѓа во Taiwan. Ние можеме да снабдување клиент видови на жица и жица мрежа со конкурентна цена и со добар квалитет. Нашата компанија се занимава со бизнис линијата на оваа индустрија.

Плови и термостатска стапица за пареа

HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПЛОВЕН ЕЛЕЗОВ НА ДСЦ&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F2~СЕРИЈА F12F ●ТЕЛО И ONЕЛЕЗНО ЛЕБЕЛО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 17К х 230̊В.. ●ТЕЛО ЗА ЛЕASTЕЕ И ONЕЛЕЗО ПОДОБНО ЗА НИСКО&засилувач;УСЛУГА ЗА СРЕДЕН ПРИТИСОК. ●ГОЛЕМА ИЗВОДИТЕЛНА ПОСВЕУВАЕ НА СТУДЕН ВОЗДУХ КОГА ПОЧНУВАТЕ ПОСТОЈЕН ИЗДАВА OFЕ НА КОНДЕНЗАТОТ. ●СИТЕ ЧЕЛОКОВИ ДЕЛОВИ ОД ЧЕЛЕК се добри за отпорност на корозија и подолги години на услуги. ●ПОВЕ DЕ ИСТРАУВАЕ НА ИСПОРАКУВАЕ ПОМАЛКУ ШУМ. ●НАЈДОБРИ ИЗБОР ЗА УСЛУГА НА СИСТЕМОТ НА МОДУЛСКИ КОНТРОЛА ЗА ПАРИ. ●1/2”3/4”1”СО РАЗЛИЧНИК МОANЕ ДА СЕ ОТПОРНИ ВОДА ПЕЧИГ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F2~F12F
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПЛОВЕ DЕ НА SCЕЛЕЗОРОТ ДСЦ&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F22、F22F ●ТЕЛО И ДУКТИЛНО IRЕЛЕЗО и капаче,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 20К х 250̊В.. ●ДРSCАВНИТЕ ПА STНИ ПАSCИ DSC F22 СЕ ДИЗАЈНИРААТ СО РОТИРА BЕ ТЕЛО СОДРИ ПОВРЗИ НА ВЛЕЗНИ И ОДЛУЧНИ КОИ МОANЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НА ТЕРЕНО. ●ВРСКАТА ВРСКА Е ВО ОПЦИЈА НА ПРАВО,ЛЕТО И ВРВО ИЗВЕДУВАЕ КАКО БАРАIЕ ВО ЦВОВКИ. ●1/2”ПОВРЗА ONЕТО НА КАПОТ МОANЕ ДА СЕ ПОСТАВУВА ВО Вентил за инспекција или да се користи како врска,ОВДЕ ЕДЕН ПРИЛОГ И ДВА ОТУЛЕТ ЗА ИЗБОР. ●НА КАП,ПОГОЛЕМ ПРОСТОР ПОВРЗАН ОД КАНАЛОТ ЗА ОДДОЛУВАЕ НА НАМАЛУВАЕТО НА ИСПУШТУВАЕТО НА КОНДЕНЗАТОТ КОЈ ПРИЧИНИ ПРЕКРЕДНА ЕРОЗИЈА НА ОДЛОУВАЕ. ●ОБЈАВУВАЕТО ЗА БРАКОТ ЗА ПАРИ Е ДОСТАПНО,ШПЕДИРАЈ“ЛР”ПО ТРАП БР. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F22
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC CAST челичен плови&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.FS2~СЕРИЈА FSH12F ●ТЕЛО И ONЕЛЕЗНО ЛЕБЕЛО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 32K x 320̊В.. ●1/2”3/4”1”СО ДИФУЗЕР МОANЕ ДА СЕ ОТПОРНЕТ ВОДА ПОДОЛНА. ●ДОБРА ЕНЕРГЕТСКА РЕЗЕРВАЦИЈА. ●ДОБРО ОТПОРОВ ДА СЕ ОБОЕТЕ. ●ДОБРО ОТПОР НА КОРОЗИЈА. ●НЕ ИСТУВАЈТЕ ВОЗДУХ И СО2 СО ТЕМПЕРАТУРА НА ПАРЕМ. ●ОДЛИЧНА ОПЕРАЦИЈА ПРОТИВ ВРСКИОТ ПРИТИСОК. ●СИРОМА ОТПОР на штета од замрзнување. ●САЕМНИ СИСТЕМ ЗА ПРАВНА ПОСТАПКА. ●БЕЗБЕДНА ОДГОВОРНОСТ НА ГЛАГОВИТЕ КОНДЕНЗАТ. ●Слаба способност за ракување со гума. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.FS2
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ПОВЕЕ ОД ЧЕЛИКОР&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.FSS2~FSS9F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 32K x 320̊В.. ●ЦЕЛО ТЕЛО ОД ЧЕЛИЧЕН ЧЕЛИК ПОДОБНО ЗА НИСКО&засилувач;УСЛУГА ЗА СРЕДЕН ПРИТИСОК. ●ГОЛЕМИОТ ИЗВОР ВО ВЕНТИВНОСТ ВО ВОЗДУХОТ НА СТУДЕН ВОЗДУХ КОГА ПОЧНУВА. ●СИТЕ ЧЕЛОКОВИ ДЕЛОВИ ОД ЧЕЛЕК се добри за отпорност на корозија и подолги години на услуги. ●ПОДОБНО ЗА ФАРМАЦЕВТСКА И ИНДУСТРИЈА ЗА ХРАНА. ●ПОВЕ DЕ ИСТРАУВАЕ НА ИСПОРАКУВАЕ ПОМАЛКУ ШУМ. ●НАЈДОБРИ ИЗБОР ЗА УСЛУГА НА СИСТЕМОТ НА МОДУЛСКИ КОНТРОЛА ЗА ПАРИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ СЕ ЗАМЕНУВААТ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.FSS5
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ПОВЕЕ ОД ЧЕЛИКОР&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F71、F71F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 20K x 280̊В.. ●DSC F71 запечатен не'рѓосувачки челик Ф.&засилувач;Т АКЦИЈАТА ЗА ПАРИ е забележана за компактност и лесна тежина со супериорна ефикасност на енергетската конзервација. ●УПРАВУВАЕ НА ХОРИЗОНТАЛНИОТ ВОДИ И ОДУЛТЕ ОД СИТЕ СТРАНИ МОЕ ДА СЕ НАРАЧУВА ЦЕНАРИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ВО ВАЛИОТ КАНАЛ ИСТАВЕНИ И ФЛАНГИРАНИ ВРСКИ МОЕ ДА СЕ СТАВАТ ПО СПЕЦИФИКАЦИИ КАКО БАРААТ. ●ИНТЕГРАЛЕН ВЕЧЕР е инсталиран. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F71
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ПОВЕЕ ОД ЧЕЛИКОР&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F77、F77F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 20K x 280̊В.. ●СЕРИИТЕ ДСЦ Ф77 СЕ КОМПАКТНИ И СИТЕ ЗАПОТРЕБЕН ПЛЕТОВО ИAЕEИЧЕН ЧЕЛИК И ТРЕМОСТАТСКИ ПАEИР. ●СТАРПИТЕ СЕ НАСТАНУВААТ ДА РАБОТАТ СО УНИВЕРЗАЛЕН КОНЕКТОР СО ВИДОВ ИЛИ БЕЗ ВИДОВ. ●ПО ЗАТВОРУВАЕ НА ПАРИОТ,МНОГУ ЛЕСНО Е ДА ЈА ОТСТРАНУВАТЕ СТАПОТ ОД ОБВРЗУВАЕ ДВЕ БОЛТИ. ●СИТЕ ИНТЕРЗИРАН МАТЕРИЈАЛ ОБЕЗБЕДУВААТ СИЛНО ТЕЛО И ЛЕИВА ЗА ИНСТАЛИРАЕ И ОДРУВАЕ. ●ПРЕВЕДУВАНО Е ИЗОЛИРАЕ ВО ЕКСТРЕМИ УСЛОВИ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F77
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ПОВЕЕ ОД ЧЕЛИКОР&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F78、F78F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 20K x 280̊В.. ●DSC F78 не'рѓосувачки челик Ф.&засилувач;Т ПАРЕН СТАП СО С..С..Зглобот и телото се единствени во светот.ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ ОД ОДЛИЧНА ЧЕЛИКОВИ ОД МАКСА ЗАШТИТА ОД ЕРОЗИЈА. ●С..С..КАПОТ И ТЕЛОТО МОANЕ ДА СЕ РЕШУВААТ ЗА ГЕНЕРАЦИЈА. ●Сите делови се заменливи. ●ГОЛЕМ ОДНОС НА ВОЗДУХ ВО ВРЕМЕ ВО ПОЧЕТОК. ●РАЗЛИЧНИ С..С..МАТЕРИЈАЛИТЕ СО СРЕДНИ КОРИСНИКОТ’С БАРАЕ DSC пареаСТАПИТЕ СЕ ДИЗАЈНИРАНИ И ТЕСТИРАНИ ДА ГО ИСПОЛНУВААТ СВЕТСКИОТ ВИСОК СТАНДАРД. ●1/4”ИСПИТУВАЕ НА ВАЛВАТИТЕ МОЕ ДА СЕ ПОСТАВУВА НА КАПОТ ЗА КЛУЧИ ЗА ПРОВЕРКА НА СТАПОТ Е ВО РЕД ИЛИ НЕ. ●ИНТЕГРАЛ С..С ВЕЧНИКОТ Е ОБКАВЕН. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F78
Ние нудиме повеќе високо ниво

Плови и термостатска стапица за пареа

и со полно работно срце услуги. Ние ви овозможи со сигурен производи, доверлив производство способност и богати и моќни тактички knowledge.We имаат искусни инженери и секогаш ви обезбеди висок квалитет на производите со брза испорака.