HUAI-AN HARDWARE CO., LTD. е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на Стапици за пареа, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.

Стапици за пареа

HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC ФАЛИГИРАНИ ПАРИЧКИ ЧЕЛИЧКИНе.Д80,D80F ●ФАЛИРАНО ТЕЛО ЧЕЛИК,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 430̊В.. ●DSC D80 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СОСЛОДНИ И ДОINИВИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ОВОЈ МОДЕЛ МО CЕ ДА СЕ КОРИСТИ ЗА ПАРЕН ГРЕЕ STЕ СЕРВИС,Широко се користи во петрохемиската индустрија и централата. ●ПОВРШЕН,ДОСТАПНИ ВРСКИ СОКЕТСКИ ИЛИ ТРАВНИ ВРСКИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д80
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПЛОВЕН ЕЛЕЗОВ НА ДСЦ&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F2~СЕРИЈА F12F ●ТЕЛО И ONЕЛЕЗНО ЛЕБЕЛО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 17К х 230̊В.. ●ТЕЛО ЗА ЛЕASTЕЕ И ONЕЛЕЗО ПОДОБНО ЗА НИСКО&засилувач;УСЛУГА ЗА СРЕДЕН ПРИТИСОК. ●ГОЛЕМА ИЗВОДИТЕЛНА ПОСВЕУВАЕ НА СТУДЕН ВОЗДУХ КОГА ПОЧНУВАТЕ ПОСТОЈЕН ИЗДАВА OFЕ НА КОНДЕНЗАТОТ. ●СИТЕ ЧЕЛОКОВИ ДЕЛОВИ ОД ЧЕЛЕК се добри за отпорност на корозија и подолги години на услуги. ●ПОВЕ DЕ ИСТРАУВАЕ НА ИСПОРАКУВАЕ ПОМАЛКУ ШУМ. ●НАЈДОБРИ ИЗБОР ЗА УСЛУГА НА СИСТЕМОТ НА МОДУЛСКИ КОНТРОЛА ЗА ПАРИ. ●1/2”3/4”1”СО РАЗЛИЧНИК МОANЕ ДА СЕ ОТПОРНИ ВОДА ПЕЧИГ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F2~F12F
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ИЗВРШИНИ ЧЕЛИКОВИ КАКЕРИ ПАEАРИНе.701 година,771 година,741 година ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП, ●СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 30K x 425̊В.. ●Одлична отпорност на абење и отпорност на корозија. ●ОДЛИЧНА способност за ракување со системот на влакна и чистота. ●МАЛИ ДРИБИЛНИ ПО НИСКО ПРЕВОЗ,ПОВЕЕ НА СВЕТЛИНА И НОРМАЛНА оптоварување,Продолжува со целосна оптоварување. ●ОДЛИЧНА ОПЕРАЦИЈА ПРОТИВ ВРСКИОТ ПРИТИСОК. ●ЗА ИСОЛАЦИЈАТА ЗА СТУДНА ОБЛАСТА Е ПОТРЕБНО ЗА ЗАШТИТА НА ПАРИА. ●БЕЗБЕДНА ОДГОВОРНОСТ НА ГЛАГОВИТЕ КОНДЕНЗАТ. ●Не.771,772 ПАРЕН ПАТ Е ДОСТАПНО ЗА ВЕРТИКА ИЛИ ХОРИЗОНТАЛНА МОНТАЦИЈА. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.701~706F
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
SCелезо на ДСЦ ИНВЕРЗИРАНИ КАПЕ STИ ПАEНИ ПАИНе.980 година,991 година,41 ●ТЕЛО И ONЕЛЕЗНО ЛЕБЕЛО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 17К х 230̊В.. ●SCелезо на ДСЦ ИНВЕРЗИРАНИ ПА BНИ КАПАРИ СО КОНВЕНЦИОНАЛЕН МЕХАНИЗАМ И ПАТЕНТИРАН ВЕНТАЛКА КОЈ МОЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ ВОДА ПЕЧАР И ДА СПРЕЧИ ДА ГО ОБВАНИ ВРЕМЕ. ●ЕДИНСТВЕНИТЕ КОМБИНАЦИИ ГИ ОДНЕСУВААТ ДРСКИТЕ КАПЕ STИ ПАРИИ ПОВЕЕНИ ВО ГОДИНИТЕ НА УСЛУГИТЕ И ВЕELНИ ВО ЦЕЛО ВРЕМЕ НА РАБОТА. ●ОДЛИЧНА способност за ракување со системот на влакна и чистота. ●МАЛ ДРИБИРАЕ ПО НЕМА ПОЛТИГ,ПОВЕЕ НА СВЕТЛИНА И НОРМАЛНА оптоварување,Продолжува со целосна оптоварување. ●Вентилира воздухот и СО2 на температурата на пареата. ●ОДЛИЧНА ОПЕРАЦИЈА ПРОТИВ ВРСКИОТ ПРИТИСОК. ●БЕЗБЕДНА ОДГОВОРНОСТ НА ГЛАГОВИТЕ КОНДЕНЗАТ. ●Сите делови можат да се заменат. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.981~996
Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

Стапици за пареа

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.е основана повеќе од 40 години. Продолживме да се посветуваме на развојот и производството наСтапици за пареа , Воздушна стапица со превртена кофа Плови во воздухот стапица , Воздушен отвор , Течен исцедувач и Вакуум прекинувач . Ние им служевме на безброј клиенти низ годините и сме ваш најдобар избор за соработка.

Функцијата наСтапици за пареа е да се исцеди кондензатот во цевководот без да испушти пареа. Постојат повеќе типови на нив, како што се Замка за пареа на превртена кофа , Плови и термостатска стапица за пареа Стапица за пареа на балансиран притисок Биметална стапица за пареа , Термодинамичка стапица за пареа ... итн.

Имаме најкомплетен процес на производство, сите производи се во согласност со меѓународните стандарди, безбедни и сигурни и можат ефикасно да заштедат енергија за клиентите. Доколку имате технички барања или барања за инсталација, не двоумете се да контактирате со нас веднаш, ние ќе ви ја обезбедиме најпрофесионалната услуга.