Како една од водечките производителот, снабдувачот и извозник во Taiwan, Ние се специјализираат во Плови во воздухот стапица производството. Имаме повеќе од десет години богато искуство во развој на производот, продажба и монтажа, нашите производи имаат добиено голем углед во домашни и задокеански. Нашата компанија со високо квалитетни производи, најдобри услуги и добра репутација, имаат освоено голем customers'support, и стана повеќе сила и моќен, скала е проширен и потполно сопственост manufactory.

Плови во воздухот стапица

HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Воздушни зафати од типот на плочки на железо DSCНе.СЕРИЈА F2A ●ТЕЛО И ONЕЛЕЗНО ЛЕБЕЛО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 17К. ●ДИС ПЛЕТЕН ВИДОВСКИ ПАТУВАЕ СЕ НАСТАПУВААТ ДА ИСПУСТУВААТ ДОДЕЛУВАНА ВОДА ОД КОМПРЕСИРАНИОТ ВОЗДУХ СИСТЕМ ИЛИ ГАС-СИСТЕМОТ ОД КОГА НЕ Е ПРЕТСТАВУВА OЕ НА МАСЛОТО. ●РАСНОСНА ЛИНИЈА ТРЕБА ДА СЕ ПОВРЗУВА ДА СЛЕДНИТЕ ИЛИ ОТВОРИ ДА СЕ РАБОТАТ ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНИ БЕЗ АЛЕМ. ●МЕСТА И Вентил Лоцирајте се подолу заптивка на вода,НЕМА ИСКЛУЧУВАЕ НА ВОЗДУХ ВО ВРЕМЕТО НА РАБОТА. ●ДРINАВНИЦИТЕ СЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ПРЕТСТАВАТ ВО ВОЗДУХ.КАТАЛОГ Бр.F2A-FSH12A
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Воздушни зафати од типот DSC CAST STEEL FLOATEНе.СЕРИЈА FS2A ●ТЕЛО И ОГЛЕДАЛО ЧЕЛИЧКИ,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 32К. ●ДИС ПЛЕТЕН ВИДОВСКИ ПАТУВАЕ СЕ НАСТАПУВААТ ДА ИСПУСТУВААТ ДОДЕЛУВАНА ВОДА ОД КОМПРЕСИРАНИОТ ВОЗДУХ СИСТЕМ ИЛИ ГАС-СИСТЕМОТ ОД КОГА НЕ Е ПРЕТСТАВУВА OЕ НА МАСЛОТО. ●ПОТРЕБНО Е ДА ЈА ПОВРЗИТЕ ЛИНИЈАТА НА РАБАЛАНЦИЈА ДО ДОЛSTНОТО ЦЕЛУВАЕ за да се избегне неможноста да се исцеди заради блокирање на воздухот. ●Сите делови се заменливи. ●ДВО ГОДИШЕН ГАРАНЦИЈА ПРОТИВ ДЕЛОВИТЕ ОДНОСЕТЕ.КАТАЛОГ Бр.F2A-FSH12A
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ВИДОВИ ВОЗДУХ од не'рѓосувачки челичен пловиНе.СЕРИЈА FS2A ●ТЕЛО И ОГЛЕДАЛО ЧЕЛИЧКИ,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 32К. ●ДИС ПЛЕТЕН ВИДОВСКИ ПАТУВАЕ СЕ НАСТАПУВААТ ДА ИСПУСТУВААТ ДОДЕЛУВАНА ВОДА ОД КОМПРЕСИРАНИОТ ВОЗДУХ СИСТЕМ ИЛИ ГАС-СИСТЕМОТ ОД КОГА НЕ Е ПРЕТСТАВУВА OЕ НА МАСЛОТО. ●ПОТРЕБНО Е ДА ЈА ПОВРЗИТЕ ЛИНИЈАТА НА РАБАЛАНЦИЈА ДО ДОЛSTНОТО ЦЕЛУВАЕ за да се избегне неможноста да се исцеди заради блокирање на воздухот. ●СИТЕ МАТЕРИЈАЛ ОД ЧЕЛИКОР,УБАВО И ТВРАURЕ,ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОИЗВОД ДВА ГОДИНИ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.FSS5A
Ние сме сигурни дека нашите исклучителен квалитет и конкурентна цена ќе ви помогне да освојување на вашиот

Плови во воздухот стапица

маркетинг удел. Без разлика на бродот од Тајван или Кина, ќе бидете задоволни со нашите професионални услуги.