Ние сме една реномирана и за повеќе од 40 години успешно Taiwan производителот, набавувачот и извозник во Термодинамичка стапица за пареа. Нашата фабрика е декориран со комплетна опрема за серија производни постапки, може да обезбеди над-сите контрола во quality.Whether ќе бараат конкурентни цени, квалитет на производот, или целосно прилагодени кабел за да ги задоволат вашите посебни барања, ние сме секогаш тука за да понуди висок квалитет кабел со најдобрите service.Welcome да ја посетите нашата веб-сајт за да добиете повеќе информации за нашите производи и да се забрза нашата меѓусебно разбирање.

Термодинамичка стапица за пареа

HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ДСЦИ ДУКТИЛНИ IRЕЛЕЗИ ТЕРМОДИНАМСКИ ПАEНИ ПАРИНе.Д50 ●ТЕЛО НА ДУКТИЛНО IRЕЛЕЗО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 17К х 230̊В.. ●DSC D50 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СТУДОЛИ И ДОINИВИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ОВОЈ МОДЕЛ НЕ Е ЗА ПОГРЕВЕН ПАРЕН УСЛУГ. ●САМО ПРИКЛУЧИНА ВРСКА. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ ДА СЕ Заменат на цевководот,ЛЕСНО ДА ОДРУВАМЕ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д50
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ДСЦ КАСТ ЧЕЛИК ТЕРМОДИНАМИЧНИ ПАРИАНе.Д60,D60F ●ТЕЛО КАСТЕЛЕН ЧЕЛИК,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 425̊В.. ●DSC D60 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СОСЛОДНИ И ДОINДИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ПРИКЛУЧУВАЕ ИЛИ ТРАНСКИ ВРСКИ ДОСТАПНИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат. ●ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЈА.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д60
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ЧАТИЧАРИ ОД ЧЕЛИКОРИНе.Д75,D75F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 430̊В.. ●DSC D75 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СТУДОЛИ И ДОINИВИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот се засилени за време на работењето. ●ПОГРЕЕНА ПАРЕНА ОКОЛИНА ОСОБИНО МОANЕ ДА СЕ КОРИСТИ МОДЕЛОТ Д75. ●ФЛАНГИ ИЛИ КРИВИРАНИ ВРСКИ СЕ ДОСТАПНИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат. ●ОВОЈ ПРОИЗВОД МОANЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ СПОРЕД БАРААТЕ НА КЛИТЕНТ:СЕРТИФИКАТ ЗА МАТЕРИЈАЛ,ИЗВЕШТАЈ ОД ТЕСТИРАЊЕТО,СЕРТИФИКАТ ЗА ПОТЕКЛО И СПС/PQR.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д75
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC ФАЛИГИРАНИ ПАРИЧКИ ЧЕЛИЧКИНе.Д80,D80F ●ФАЛИРАНО ТЕЛО ЧЕЛИК,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 430̊В.. ●DSC D80 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СОСЛОДНИ И ДОINИВИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ОВОЈ МОДЕЛ МО CЕ ДА СЕ КОРИСТИ ЗА ПАРЕН ГРЕЕ STЕ СЕРВИС,Широко се користи во петрохемиската индустрија и централата. ●ПОВРШЕН,ДОСТАПНИ ВРСКИ СОКЕТСКИ ИЛИ ТРАВНИ ВРСКИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д80
Фирмата специјализира во наведениот производ кој е многу достапни во најдобра вредност и цена. Ние може да обезбеди со најдобрите

Термодинамичка стапица за пареа

и внимателен по-служба.