Стапица за пареа со универзален конектор

Ние сме HUAI-AN HARDWARE CO., LTD. која е ангажирана во производството на висок квалитет на Стапица за пареа со универзален конектор која е направена со користење на најдобар квалитет на суровини и материјали кои се достапни на пазарот. Овие се дизајнирани и произведени според различни национални и меѓународни стандарди за квалитет и безбедност. Ние бидете сигурни дека производите се произведени според стандардот поставени од страна на регулаторните тела.
Ние се справи со широк спектар на

Стапица за пареа со универзален конектор

кои се достапни за нашите клиенти во различни големини и бројни форми како плоштад, круг, Д форма и многу други.
  • Стапица за пареа со универзален конектор - ALL STAINLESS STEEL No. F77、F77F
Стапица за пареа со универзален конектор
модел - ALL STAINLESS STEEL No. F77、F77F
DSC СИТЕ ПОВЕЕ ОД ЧЕЛИКОР&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИ
Не.F77、F77F

●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП,
СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ.
●МОП 20K x 280̊В..
●СЕРИИТЕ ДСЦ Ф77 СЕ КОМПАКТНИ И СИТЕ ЗАПОТРЕБЕН ПЛЕТОВО ИAЕEИЧЕН ЧЕЛИК И ТРЕМОСТАТСКИ ПАEИР.
●СТАРПИТЕ СЕ НАСТАНУВААТ ДА РАБОТАТ СО УНИВЕРЗАЛЕН КОНЕКТОР СО ВИДОВ ИЛИ БЕЗ ВИДОВ.
●ПО ЗАТВОРУВАЕ НА ПАРИОТ,МНОГУ ЛЕСНО Е ДА ЈА ОТСТРАНУВАТЕ СТАПОТ ОД ОБВРЗУВАЕ ДВЕ БОЛТИ.
●СИТЕ ИНТЕРЗИРАН МАТЕРИЈАЛ ОБЕЗБЕДУВААТ СИЛНО ТЕЛО И ЛЕИВА ЗА ИНСТАЛИРАЕ И ОДРУВАЕ.
●ПРЕВЕДУВАНО Е ИЗОЛИРАЕ ВО ЕКСТРЕМИ УСЛОВИ.
ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F77
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
ALL STAINLESS STEEL No. F77、F77F
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПЛОВЕН ЕЛЕЗОВ НА ДСЦ&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F2~СЕРИЈА F12F ●ТЕЛО И ONЕЛЕЗНО ЛЕБЕЛО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 17К х 230̊В.. ●ТЕЛО ЗА ЛЕASTЕЕ И ONЕЛЕЗО ПОДОБНО ЗА НИСКО&засилувач;УСЛУГА ЗА СРЕДЕН ПРИТИСОК. ●ГОЛЕМА ИЗВОДИТЕЛНА ПОСВЕУВАЕ НА СТУДЕН ВОЗДУХ КОГА ПОЧНУВАТЕ ПОСТОЈЕН ИЗДАВА OFЕ НА КОНДЕНЗАТОТ. ●СИТЕ ЧЕЛОКОВИ ДЕЛОВИ ОД ЧЕЛЕК се добри за отпорност на корозија и подолги години на услуги. ●ПОВЕ DЕ ИСТРАУВАЕ НА ИСПОРАКУВАЕ ПОМАЛКУ ШУМ. ●НАЈДОБРИ ИЗБОР ЗА УСЛУГА НА СИСТЕМОТ НА МОДУЛСКИ КОНТРОЛА ЗА ПАРИ. ●1/2”3/4”1”СО РАЗЛИЧНИК МОANЕ ДА СЕ ОТПОРНИ ВОДА ПЕЧИГ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F2~F12F
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПЛОВЕ DЕ НА SCЕЛЕЗОРОТ ДСЦ&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F22、F22F ●ТЕЛО И ДУКТИЛНО IRЕЛЕЗО и капаче,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 20К х 250̊В.. ●ДРSCАВНИТЕ ПА STНИ ПАSCИ DSC F22 СЕ ДИЗАЈНИРААТ СО РОТИРА BЕ ТЕЛО СОДРИ ПОВРЗИ НА ВЛЕЗНИ И ОДЛУЧНИ КОИ МОANЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НА ТЕРЕНО. ●ВРСКАТА ВРСКА Е ВО ОПЦИЈА НА ПРАВО,ЛЕТО И ВРВО ИЗВЕДУВАЕ КАКО БАРАIЕ ВО ЦВОВКИ. ●1/2”ПОВРЗА ONЕТО НА КАПОТ МОANЕ ДА СЕ ПОСТАВУВА ВО Вентил за инспекција или да се користи како врска,ОВДЕ ЕДЕН ПРИЛОГ И ДВА ОТУЛЕТ ЗА ИЗБОР. ●НА КАП,ПОГОЛЕМ ПРОСТОР ПОВРЗАН ОД КАНАЛОТ ЗА ОДДОЛУВАЕ НА НАМАЛУВАЕТО НА ИСПУШТУВАЕТО НА КОНДЕНЗАТОТ КОЈ ПРИЧИНИ ПРЕКРЕДНА ЕРОЗИЈА НА ОДЛОУВАЕ. ●ОБЈАВУВАЕТО ЗА БРАКОТ ЗА ПАРИ Е ДОСТАПНО,ШПЕДИРАЈ“ЛР”ПО ТРАП БР. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F22
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC CAST челичен плови&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.FS2~СЕРИЈА FSH12F ●ТЕЛО И ONЕЛЕЗНО ЛЕБЕЛО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 32K x 320̊В.. ●1/2”3/4”1”СО ДИФУЗЕР МОANЕ ДА СЕ ОТПОРНЕТ ВОДА ПОДОЛНА. ●ДОБРА ЕНЕРГЕТСКА РЕЗЕРВАЦИЈА. ●ДОБРО ОТПОРОВ ДА СЕ ОБОЕТЕ. ●ДОБРО ОТПОР НА КОРОЗИЈА. ●НЕ ИСТУВАЈТЕ ВОЗДУХ И СО2 СО ТЕМПЕРАТУРА НА ПАРЕМ. ●ОДЛИЧНА ОПЕРАЦИЈА ПРОТИВ ВРСКИОТ ПРИТИСОК. ●СИРОМА ОТПОР на штета од замрзнување. ●САЕМНИ СИСТЕМ ЗА ПРАВНА ПОСТАПКА. ●БЕЗБЕДНА ОДГОВОРНОСТ НА ГЛАГОВИТЕ КОНДЕНЗАТ. ●Слаба способност за ракување со гума. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.FS2
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ПОВЕЕ ОД ЧЕЛИКОР&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.FSS2~FSS9F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 32K x 320̊В.. ●ЦЕЛО ТЕЛО ОД ЧЕЛИЧЕН ЧЕЛИК ПОДОБНО ЗА НИСКО&засилувач;УСЛУГА ЗА СРЕДЕН ПРИТИСОК. ●ГОЛЕМИОТ ИЗВОР ВО ВЕНТИВНОСТ ВО ВОЗДУХОТ НА СТУДЕН ВОЗДУХ КОГА ПОЧНУВА. ●СИТЕ ЧЕЛОКОВИ ДЕЛОВИ ОД ЧЕЛЕК се добри за отпорност на корозија и подолги години на услуги. ●ПОДОБНО ЗА ФАРМАЦЕВТСКА И ИНДУСТРИЈА ЗА ХРАНА. ●ПОВЕ DЕ ИСТРАУВАЕ НА ИСПОРАКУВАЕ ПОМАЛКУ ШУМ. ●НАЈДОБРИ ИЗБОР ЗА УСЛУГА НА СИСТЕМОТ НА МОДУЛСКИ КОНТРОЛА ЗА ПАРИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ СЕ ЗАМЕНУВААТ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.FSS5
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ПОВЕЕ ОД ЧЕЛИКОР&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F71、F71F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 20K x 280̊В.. ●DSC F71 запечатен не'рѓосувачки челик Ф.&засилувач;Т АКЦИЈАТА ЗА ПАРИ е забележана за компактност и лесна тежина со супериорна ефикасност на енергетската конзервација. ●УПРАВУВАЕ НА ХОРИЗОНТАЛНИОТ ВОДИ И ОДУЛТЕ ОД СИТЕ СТРАНИ МОЕ ДА СЕ НАРАЧУВА ЦЕНАРИТЕ СЕ ПОСТАВУВААТ ВО ВАЛИОТ КАНАЛ ИСТАВЕНИ И ФЛАНГИРАНИ ВРСКИ МОЕ ДА СЕ СТАВАТ ПО СПЕЦИФИКАЦИИ КАКО БАРААТ. ●ИНТЕГРАЛЕН ВЕЧЕР е инсталиран. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F71
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ПОВЕЕ ОД ЧЕЛИКОР&ТЕРМОСТАТСКИ ПАAPНИ ПАРИНе.F78、F78F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И КАП,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 20K x 280̊В.. ●DSC F78 не'рѓосувачки челик Ф.&засилувач;Т ПАРЕН СТАП СО С..С..Зглобот и телото се единствени во светот.ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ ОД ОДЛИЧНА ЧЕЛИКОВИ ОД МАКСА ЗАШТИТА ОД ЕРОЗИЈА. ●С..С..КАПОТ И ТЕЛОТО МОANЕ ДА СЕ РЕШУВААТ ЗА ГЕНЕРАЦИЈА. ●Сите делови се заменливи. ●ГОЛЕМ ОДНОС НА ВОЗДУХ ВО ВРЕМЕ ВО ПОЧЕТОК. ●РАЗЛИЧНИ С..С..МАТЕРИЈАЛИТЕ СО СРЕДНИ КОРИСНИКОТ’С БАРАЕ DSC пареаСТАПИТЕ СЕ ДИЗАЈНИРАНИ И ТЕСТИРАНИ ДА ГО ИСПОЛНУВААТ СВЕТСКИОТ ВИСОК СТАНДАРД. ●1/4”ИСПИТУВАЕ НА ВАЛВАТИТЕ МОЕ ДА СЕ ПОСТАВУВА НА КАПОТ ЗА КЛУЧИ ЗА ПРОВЕРКА НА СТАПОТ Е ВО РЕД ИЛИ НЕ. ●ИНТЕГРАЛ С..С ВЕЧНИКОТ Е ОБКАВЕН. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.F78