Термодинамичка пареа стапица од не

HUAI-AN HARDWARE CO., LTD. е еден од најголемиот посебни Термодинамичка пареа стапица од не добавувачот, производителот и извозник во Taiwan. Ние менаџирање на целиот процес, од дизајн, до материјали извори, производство и испорака, па ние го контролираат квалитетот во секоја фаза и трошоците. За тебе тоа значи дека нашите производи се со врвен квалитет, но без висока цена tag.We ви нудиме продажна поддршка во текот на обука на персоналот, за да пристапите до сликата библиотека за онлајн и офлајн промотивни материјали и брендирани-мејл шаблони. Всушност можеме да ја направиме нашата маркетинг поддршка за да одговараат на вашите потреби, ако е потребно.
Одличен квалитет и конкурентна цена ни прават да има многу клиенти од целиот свет. Ние силно веруваме дека можеме да им обезбеди на клиентите со најдобрите

Термодинамичка пареа стапица од не

и најдобрите услуга.
  • Термодинамичка пареа стапица од не - ALL STAINLESS STEEL No. D75, D75F
Термодинамичка пареа стапица од не
модел - ALL STAINLESS STEEL No. D75, D75F
DSC СИТЕ ЧАТИЧАРИ ОД ЧЕЛИКОРИ
Не.Д75,D75F

●СИТЕ С..С..ТЕЛО И СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ.
●MOP 46K x 430̊В..
●DSC D75 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СТУДОЛИ И ДОINИВИ УСЛОВИ.
●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,
Седиштето и дискот се засилени за време на работењето.
●ПОГРЕЕНА ПАРЕНА ОКОЛИНА ОСОБИНО МОANЕ ДА СЕ КОРИСТИ МОДЕЛОТ Д75.
●ФЛАНГИ ИЛИ КРИВИРАНИ ВРСКИ СЕ ДОСТАПНИ.
●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат.
●ОВОЈ ПРОИЗВОД МОANЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ СПОРЕД БАРААТЕ НА КЛИТЕНТ:СЕРТИФИКАТ ЗА МАТЕРИЈАЛ,ИЗВЕШТАЈ ОД ТЕСТИРАЊЕТО,СЕРТИФИКАТ ЗА ПОТЕКЛО И СПС/PQR.
ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д75
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
ALL STAINLESS STEEL No. D75, D75F
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ДСЦИ ДУКТИЛНИ IRЕЛЕЗИ ТЕРМОДИНАМСКИ ПАEНИ ПАРИНе.Д50 ●ТЕЛО НА ДУКТИЛНО IRЕЛЕЗО,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●МОП 17К х 230̊В.. ●DSC D50 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СТУДОЛИ И ДОINИВИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ОВОЈ МОДЕЛ НЕ Е ЗА ПОГРЕВЕН ПАРЕН УСЛУГ. ●САМО ПРИКЛУЧИНА ВРСКА. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ ДА СЕ Заменат на цевководот,ЛЕСНО ДА ОДРУВАМЕ. ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д50
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ДСЦ КАСТ ЧЕЛИК ТЕРМОДИНАМИЧНИ ПАРИАНе.Д60,D60F ●ТЕЛО КАСТЕЛЕН ЧЕЛИК,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 425̊В.. ●DSC D60 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СОСЛОДНИ И ДОINДИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ПРИКЛУЧУВАЕ ИЛИ ТРАНСКИ ВРСКИ ДОСТАПНИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат. ●ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЈА.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д60
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC ФАЛИГИРАНИ ПАРИЧКИ ЧЕЛИЧКИНе.Д80,D80F ●ФАЛИРАНО ТЕЛО ЧЕЛИК,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 430̊В.. ●DSC D80 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СОСЛОДНИ И ДОINИВИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ОВОЈ МОДЕЛ МО CЕ ДА СЕ КОРИСТИ ЗА ПАРЕН ГРЕЕ STЕ СЕРВИС,Широко се користи во петрохемиската индустрија и централата. ●ПОВРШЕН,ДОСТАПНИ ВРСКИ СОКЕТСКИ ИЛИ ТРАВНИ ВРСКИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д80