Термодинамичка стапица за пареа

Почитувани! Нашата компанија нуди висок квалитет Термодинамичка стапица за пареа. Ние ќе продолжиме да иновираат на нашата технологија, менаџмент, услуги и бизнис да ги исполнат идните предизвици и да се исполнат нашите одговорности.
Нашите

Термодинамичка стапица за пареа

промовирање на нивниот шарм во голема мера. Набавени од сертифицирани производители на овие производи се произведени според параметрите за квалитет распространети на глобално ниво.
  • Термодинамичка стапица за пареа - DUCTILE IRON No. D50
Термодинамичка стапица за пареа
модел - DUCTILE IRON No. D50
ДСЦИ ДУКТИЛНИ IRЕЛЕЗИ ТЕРМОДИНАМСКИ ПАEНИ ПАРИ
Не.Д50

●ТЕЛО НА ДУКТИЛНО IRЕЛЕЗО,
СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ.
●МОП 17К х 230̊В..
●DSC D50 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СТУДОЛИ И ДОINИВИ УСЛОВИ.
●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата.
●ОВОЈ МОДЕЛ НЕ Е ЗА ПОГРЕВЕН ПАРЕН УСЛУГ.
●САМО ПРИКЛУЧИНА ВРСКА.
●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ ДА СЕ Заменат на цевководот,ЛЕСНО ДА ОДРУВАМЕ.
ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д50
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
DUCTILE IRON No. D50
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ДСЦ КАСТ ЧЕЛИК ТЕРМОДИНАМИЧНИ ПАРИАНе.Д60,D60F ●ТЕЛО КАСТЕЛЕН ЧЕЛИК,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 425̊В.. ●DSC D60 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СОСЛОДНИ И ДОINДИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ПРИКЛУЧУВАЕ ИЛИ ТРАНСКИ ВРСКИ ДОСТАПНИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат. ●ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЈА.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д60
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC СИТЕ ЧАТИЧАРИ ОД ЧЕЛИКОРИНе.Д75,D75F ●СИТЕ С..С..ТЕЛО И СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 430̊В.. ●DSC D75 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СТУДОЛИ И ДОINИВИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот се засилени за време на работењето. ●ПОГРЕЕНА ПАРЕНА ОКОЛИНА ОСОБИНО МОANЕ ДА СЕ КОРИСТИ МОДЕЛОТ Д75. ●ФЛАНГИ ИЛИ КРИВИРАНИ ВРСКИ СЕ ДОСТАПНИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат. ●ОВОЈ ПРОИЗВОД МОANЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ СПОРЕД БАРААТЕ НА КЛИТЕНТ:СЕРТИФИКАТ ЗА МАТЕРИЈАЛ,ИЗВЕШТАЈ ОД ТЕСТИРАЊЕТО,СЕРТИФИКАТ ЗА ПОТЕКЛО И СПС/PQR.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д75
HUAI-AN HARDWARE CO., LTD.
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
DSC ФАЛИГИРАНИ ПАРИЧКИ ЧЕЛИЧКИНе.Д80,D80F ●ФАЛИРАНО ТЕЛО ЧЕЛИК,СИТЕ С..С..ВНАТРЕШНИ. ●MOP 46K x 430̊В.. ●DSC D80 ТЕРМОДИНАМСКИ ПАРИЧКИ ПРИКАЗНИ СО ИЗОЛАЦИОН КАП ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЕ НА ПАРЕЕ ВО ВО ВРЕМЕ СО СОСЛОДНИ И ДОINИВИ УСЛОВИ. ●Дискот и седиштето се свртени за да ја исполнат рамнината на светлосната лента,Седиштето и дискот можат да бидат цврсто запечатени за време на работата. ●ОВОЈ МОДЕЛ МО CЕ ДА СЕ КОРИСТИ ЗА ПАРЕН ГРЕЕ STЕ СЕРВИС,Широко се користи во петрохемиската индустрија и централата. ●ПОВРШЕН,ДОСТАПНИ ВРСКИ СОКЕТСКИ ИЛИ ТРАВНИ ВРСКИ. ●ВНАТРЕШНИ ДЕЛОВИ МОANЕ да се заменат.ДСЦ КАТАЛОГ Бр.Д80